MAVEBALLON

Hvem kan få maveballon?

Behandlingen med maveballon er bedst egnet til personer med BMI under 40, fordi man her har størst succes med at tabe sig og fastholde vægten.

Ved højere BMI er sandsynligheden for at fastholde vægttabet mindre. Derfor anbefaler vi her en anden metode – nemlig maveknappen, som du kan læse mere om her [maveknap].

Kontakt os på 76 10 40 60 eller på info@privathospitaletmoen.dk - så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

Nedlæggelse og fjernelse

Ballonen lægges ned i mavesækken i forbindelse med en almindelig kikkertundersøgelse af mavesækken (gastroskopi). Man bliver bragt i en anæstesi-overvåget halvbedøvelse, mens ballonen lægges ned. Det sker derfor helt uden ubehag – de cirka15 minutter, det tager at få lagt maveballonen.

Når ballonen skal fjernes igen efter et år, sker det igen ved en kikkertundersøgelse i en kortvarig anæstesi-overvåget halv-bedøvelse.

 

Eventuel justering

Under forløbet kan det - efter nogle måneder - i enkelte tilfælde være en fordel at fylde mere væske i ballonen for at opnå et større vægttab. Og i sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at gøre ballonen mindre, fordi den generer.

Det foregår på samme måde, som når ballonen lægges ned – ved en gastroskopi i anæstesiovervåget halv-bedøvelse. Sådanne justeringer foretages mod betaling.

 
 
 
 

Tilvalg af diætist og slankepsykolog

Diætist

I nogle tilfælde kan det yderligere hjælpe, at du får råd af vores diætist til at om- og tilrettelægge dine fremtidige kost- og spisevaner.

 

Slankepsykolog

Det kan også være dybereliggende mentale problemer, der fører til din overvægt, og så kan du få brug for hjælp fra vores slankepsykolog til at forstå dig selv og din overvægt.

 

På Privathospitalet Møn kan du tilvælge både diætist og slankepsykolog. Vi anbefaler du samarbejder med vores diætist under vægttabsforløbet, så du får indøvet en ny livsstil med sunde spisevaner og motion. Overvej også om vores slankepsykolog kan hjælpe dig.

Kontakt os på 76 10 40 60 eller på info@privathospitaletmoen.dk - så tilrettelægger vi den optimale løsning for dig.