MAVEBALLON

Tab op til 25 kilo med en maveballon - uden kirurgi

 

Metoden går ud på, at vi anbringer en lille ballon i din mave. Den optager plads, så du hurtigere bliver mæt, og din sultfornemmelse dæmpes. Ballonen er lavet af silikone og fyldt med saltvand – begge dele helt uskadelige for det omgivende væv. Du bliver lokalbedøvet og bragt i en anæstesi-overvåget halvbedøvelse, mens vi placerer den lille ballon gennem dit spiserør. Det sker derfor helt uden ubehag for dig.

Ballonen skal ligge i din mave i et år.

 

Metoden har vist sig særdeles effektiv og har hjulpet tusinder af mennesker verden over. Privathospitalet Møn indførte denne moderne behandling med maveballon i Danmark i 2014. Vi er det team, der har lagt flest maveballoner i Danmark – og derfor også har størst erfaring med behandlingen.

 

Maveballonen koster kun 21.000 kr.

 

Kontakt os på 76 10 40 60 eller på info@privathospitaletmoen.dk

Over 5.000 patienter verden over har i gennemsnit tabt 25 kg ved at bruge Spatz3 maveballonen. Et nyligt studie viser at mere end 76% af patienterne har fastholdt et signifikant vægttab to år efter at maveballonen var fjernet. Til sammenligning fastholder kun 25% et signifikant vægttab to og et halvt år efter fjernelse af den seks måneders standard maveballon.

Kilde: Spatz Medical

Se hvordan maveballonen lægges ned