top of page

KORSBÅNDSSKADER

Hurtig og effektiv behandling af sportsskader. Alle vores speciallæger er særdeles kompetente og har stor ekspertise i behandling af ortopædkirurgiske lidelser.

 

Vores kliniklokaler indeholder operationsfaciliteter med det nyeste og moderne udstyr, og vi behandler dig på baggrund af den nyeste viden indenfor ortopædkirurgi.

På Privathospitalet Møn er du sikret hurtig og korrekt behandling af sportsskader, hvilket mindsker følgerne efter skaden og afkorter dit genoptræningsforløb. For dig som patient betyder det at du hurtigere kan genoptage dine daglige aktiviteter og din sport.

På Privathospitalet Møn behandler og vejleder vi omkring de almindeligst forekommende idræts- og sportsskader.


De hyppigste symptomer på sportsskader er smerter i albue og skulder. Alle vore speciallæger er faglige eksperter i idrætsskader, såsom skulderskader samt menisk- og korsbåndskader.

Hvis diagnosen efter en undersøgelse forudsætter operativ behandling, har vi de bedste eksperter indenfor ortopædkirurgi. Vi sikrer en korrekt stillet diagnose så tidligt som muligt, således at risikoen for kroniske skader reduceres.

Hos os modtages patienter fra hele landet, enten i kraft af sundhedsforsikring, eller henvisning fra det offentliges ventelistegaranti. Som patient kan du naturligvis også vælge selv at betale for ydelserne.

Har du yderligere spørgsmål om behandling af sportsskader, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi tilbyder blandt andet undersøgelse og behandling af følgende lidelser:

GOLFALBUE

TENNISALBUE

SKADER/FORKALKNING I ALBUE

BEVÆGELSESINDSKRÆNKNING

AFKLEMNING AF NERVER

KORSBÅNDSSKADER

MENISKSKADER

bottom of page