1/3

Privathospitalet Møn gør en forskel i det danske sundhedsvæsen. Ikke kun når det gælder patientsikkerhed, patienttilfredshed eller speciallægernes kompetencer.

Det gælder også kvalitet og udvikling, hvor vi altid med stor interesse følger med i den teknologiske udvikling, både hvad angår nye behandlingsmetoder, men også når det gælder nyt og avanceret medicoteknisk udstyr.

I 2016 oprettede Privathospitalet Møn ”Viden- og behandlingscenter for overvægt og fedme” og Danmark fik dermed sit første af sin slags. Praktiserende læger overalt i Danmark kan henvise overvægtige til udredning og rådgivning uden udgifter for patienten.

Én af de vigtigste årsager til oprettelse af dette Videncenter var introduktionen af de skånsomme slankemetoder med Maveballonen og Maveknappen som med stor succes har ændret de svært overvægtiges liv med vægttab på op til 60 kg - uden kirurgi.

Privathospitalet Møn er 100% danskejet og er lokal forankret. Vi gør med vores geografiske placering derfor en forskel for vores lokalområde. Rigtig mange patienter ønsker at tilvælge ”deres eget lokale” privathospital, enten fordi det offentlige sygehus ikke kan opfylde ventetidsgarantien på 4 uger til udredning og behandling eller fordi de benytter deres sundhedsforsikring. Det giver tryghed og nærhed i vores område.

SPECIALER